Productmanager ZorgkaartNederland.nl voor 32-36 uur per week

Meer mens, minder patiënt. Dat is waar Patiëntenfederatie Nederland voor staat. Met onze leden komen we op voor mensen die zorg nodig hebben, nu en in de toekomst. Zodat mensen de zorg die het beste bij hen past kunnen kiezen en krijgen. We maken beleid en beïnvloeden dat van andere organisaties en beslissers. Wij vragen hoe mensen de zorg ervaren. En laten op basis daarvan hun stem horen in de spreekkamer, de politiek en in het nieuws. Daar draag jij direct aan bij.

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. Bij onze organisatie in Utrecht werken ongeveer 85 mensen. De Patiëntenfederatie zoekt een enthousiaste

Productmanager ZorgkaartNederland.nl

zorgkaartnederland

Wat is ZorgkaartNederland?

ZorgkaartNederland is het grootste keuzeplatform in de zorg, met meer dan een miljoen bezoekers per maand en al 1,6 miljoen waarderingen over zorgaanbieders. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. Ook publiceert de website andere informatie die voor patiënten belangrijk kunnen zijn bij het zoeken naar een zorgaanbieder, bijvoorbeeld over wachttijden.

Naast een instrument voor patiënten om de voor hen best passende zorg te vinden, biedt het platform ook directe feedback aan zorgaanbieders. De website ZorgkaartNederland maakt deel uit van de afdeling Producten en Diensten van Patiëntenfederatie Nederland.

Wat ga je doen?

Jij bent als productmanager de aangewezen persoon om het platform ZorgkaartNederland voortdurend verder te ontwikkelen en te verbeteren. Je stuurt op het behalen van de vooraf gezamenlijk bepaalde doelstellingen, waaronder het vergroten van het bereik van de website, het verbreden van de propositie en functionaliteiten en het doorontwikkelen van het platform, passend bij het veranderende zorglandschap.

Je denkt actief mee in hoe ZorgkaartNederland (nog) steviger verankerd kan worden binnen de Patiëntenfederatie als geheel. Hierbij zorg je onder meer voor maximale synergie tussen ZorgkaartNederland.nl en het -binnenkort totaal vernieuwde- online landschap van de Patiëntenfederatie.

Je bent hierbij de spin in het web die vanuit een heldere productvisie inhoudelijke, technische en commerciële activiteiten kan verenigen.

ZorgkaartNederland is een platform dat een antwoord wil bieden op de meest gestelde vragen over de zorg, zoals: “Wanneer kan ik hier terecht, wordt deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar, hoe is de kwaliteit van zorg en wat zijn ervaringen van anderen met deze zorg?”

Dit doen we in nauwe samenwerking met diverse stakeholders, zowel intern als extern. Hierin heb je als productmanager een onmisbare spilfunctie. Je vertaalt de kansen, wensen en mogelijkheden naar concrete doelstellingen en projectplannen. Je stuurt het team hierbij aan en draagt middels heldere communicatie zorg voor een werkklimaat waarin iedereen optimaal kan presteren.

Als productmanager vorm je een belangrijke schakel met onze leverancier, samen met hen zorg je ervoor dat ZorgkaartNederland optimaal aansluit bij de doelstellingen van de Patiëntenfederatie.

Het team van ZorgkaartNederland.nl bestaat uit ongeveer 15 medewerkers. Zij houden zich bezig met zaken als marketing, contentcreatie, relatiemanagement, databankbeheer, redactionele taken en data-analyse. Jij zorgt ervoor dat iedereen uit het team weet wat er van hem of haar wordt verwacht en jij bent hun eerste aanspreekpunt. Dit doe je in afstemming met de manager producten en diensten.

Ben jij de productmanager die wij zoeken?

Wij zoeken een productmanager die anderen kan enthousiasmeren, motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Iemand die kan overtuigen op basis van inhoud en enthousiasme. We verwachten dat jij verantwoordelijkheid durft te nemen en stevig in je schoenen staat. We vinden het belangrijk dat je de juiste kennis en ervaring hebt, maar we waarderen ook je drive en (maatschappelijke) betrokkenheid.

Deze rol is zeker geen standaard-productmanagersfunctie, je bent verantwoordelijk voor een groot online platform en daarbij wordt een beroep gedaan op veel verschillende competenties, kennis en vaardigheden.

Jij hebt het volgende in huis:

Wat bieden wij jou?

Een prachtige en uitdagende functie in een dynamische organisatie met bevlogen mensen. In deze functie zit je in het hart van de zorg en kun je daadwerkelijk verschil maken. De komende jaren zijn er veel ontwikkelingen in de zorg te verwachten, waarbij Patiëntenfederatie Nederland als geheel en ZorgkaartNederland als onderdeel daarvan een belangrijke rol zal spelen en waarbij jij een rol van betekenis hebt.

Wij bieden flexibiliteit in werktijden. Het is dus geen baan waarbij je per se strikt ‘van 9 tot 5’ werkt. Wij werken deels op kantoor in Utrecht en deels vanuit huis.

Het betreft een vaste functie, waarbij je start met een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bij een succesvolle invulling van de functie en gebleken geschiktheid zal de aanstelling worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 6.322,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (CAO Sociaal Werk, schaal 11).

Patiëntenfederatie Nederland kent goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuzebudget (IKB) en een loopbaanbudget. Het IKB is een budget dat jij vrij kunt gebruiken om uit te laten betalen of om bijvoorbeeld extra verlofuren van te kopen. Ook ontvang je een thuiswerkvergoeding en, indien van toepassing, een vergoeding voor de kosten van je woon/werkverkeer.

Op basis van de CAO neem je deel aan Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Geïnteresseerd?

Stuur uiterlijk 11 augustus 2024 een motivatiebrief met CV naar Sandra van der Snoek, HR Manager, via het sollicitatieformulier op onze website: https://www.patientenfederatie.nl/werken-bij/solliciteren.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn gepland op 15 augustus 2024. Op 22 augustus 2024 vindt de tweede gespreksronde plaats.

Op onze websites, www.patientenfederatie.nl en www.zorgkaartnederland.nl, vind je veel informatie. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je een e-mail sturen aan Marjolein Bosman, manager producten en diensten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hechten aan meer diversiteit in ons personeelsbestand. Wij nodigen mensen vanuit verschillende achtergronden (zoals mensen met een migratie-achtergrond of mensen met een handicap of chronische ziekte) daarom nadrukkelijk uit te solliciteren.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld. Wij zullen daar dan ook niet op reageren.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!