Procesondersteuner Referentenpanel

Wie zoeken wij?

Voor het Referentenpanel MSZ (Medisch Specialistische Zorg) zijn we op zoek naar iemand die de schakel kan zijn tussen de coördinator en de projectondersteuner. Jouw taken bestaan onder andere uit:
• Overzicht houden over en optimaliseren van administratieve taken rondom het draaiende houden van het panel;
• Het eerste aanspreekpunt zijn voor de projectondersteuner;
• Redigeren van beoordelingen van het panel;
• Ad-hoc panelleden te woord staan en problemen oplossen;
• Werving en toelating van nieuwe leden coördineren;
• Nieuwsbrief opstellen in samenwerking met de projectondersteuner;
• Organiseren van (fysieke en digitale) ontmoetingsdagen voor panelleden, ook in samenwerking met andere partijen als ZonMw;
• Projecten om de kwaliteit van het panel te verhogen opzetten zoals bijvoorbeeld hybride werken. Hierin is ruimte om eigen gesignaleerde verbeteringen door te voeren iom coördinator;
• Het overnemen van de werkzaamheden van zowel coördinator als projectondersteuner bij hun afwezigheid.

Jouw profiel

• Jij beschikt over minimaal HBO niveau, idealiter academisch met kennis van subsidieaanvragen voor onderzoek;
• Jij bent een kei in het redigeren van teksten;
• Jij bent leergierig en pakt dingen snel op;
• Jij kunt zelfstandig werken, projecten initiëren en uitvoeren;
• Jij voert administratieve taken uit;
• Jij hebt oog voor verbeteren van processen en kan goed schakelen.

Medisch-specialistische zorg

De afdeling Medisch-specialistische zorg bestaat uit een team van 23 professionals die samen werken aan verbetering van de zorg vanuit patiëntperspectief. Zij zijn verantwoordelijk voor diverse projecten en activiteiten op het gebied van medisch-specialistische zorg, bijvoorbeeld Samen Beslissen, hybride zorg en het kiezen van een passende zorgverlener. Daarnaast werken we samen met ZonMw om het patiëntenperspectief in onderzoeken te vergroten. We hebben hiervoor een zogeheten Referentenpanel van ongeveer 80 patiënten, ex-patiënten en naasten, die onderzoeksvoorstellen beoordelen op patiëntparticipatie. We zoeken voor de coördinatie van dit panel een goede procesondersteuner.

Aanbod

Wij bieden een veelzijdige, uitdagende functie in een maatschappelijk relevante organisatie met betrokken mensen. Een organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen op zowel inhoudelijk als strategisch gebied.

Je treft een inspirerend team van collega’s aan, waarin medewerkers en managers informeel, maar ook professioneel samenwerken. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden flexibiliteit in werktijden. Wij werken deels op kantoor in Utrecht en deels vanuit huis.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.228,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (CAO Sociaal Werk, schaal 7). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met vooruitzicht op verlenging.

Patiëntenfederatie Nederland kent goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuzebudget (IKB) en een loopbaanbudget. Het IKB bied je een budget dat je vrij kunt gebruiken om uit te laten betalen of om bijvoorbeeld extra verlofuren van te kopen.

We volgen de CAO Sociaal Werk. Op basis van de CAO neem je deel in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Heb je interesse?

Stuur uiterlijk 8 september 2024 een sollicitatiebrief met CV naar Linda Daniels, via het sollicitatieformulier. Het sollicitatiegesprek vindt plaats op 19 september 2024. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je een e-mail sturen aan Linda Daniels, manager Medisch-specialistische zorg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij hechten aan meer diversiteit in ons personeelsbestand. Wij nodigen daarom mensen vanuit verschillende achtergronden (zoals mensen met een migratieachtergrond of mensen met een handicap of chronische ziekte) nadrukkelijk uit te solliciteren.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie nadrukkelijk niet op prijs. Wij zullen daar dan ook niet op reageren.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!